Burgerpeiling Waarstaatjegemeente.nl

Vanuit de overheid en maatschappij worden gemeenten continu gestimuleerd om hun dienstverlening aan burgers te verbeteren. En het liefst tegen lage(re) kosten. Het is daarom belangrijk om regelmatig vast te stellen hoe burgers de dienstverlening van uw gemeente ervaren. Met de onderzoeksmodules van Waarstaatjegemeente.nl krijgt u inzicht in uw eigen prestaties én kunt u zich vergelijken met andere gemeenten. Lexnova ondersteunt u graag bij de uitvoering van dit instrument.

Vanaf 1 mei 2015 maakt de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) gebruik van de Burgerpeiling Nieuwe Stijl. Met de Burgerpeiling wordt de tevredenheid van de burgers met betrekking tot de gemeentelijke dienstverlening gemeten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Ilse Elslo, projectleider bij Lexnova, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-3131133


Burgerpeiling previewAdviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!