Beleidsplannen maken

Het schrijven van een beleidsplan vergt nogal eens tijd of vaardigheid waarover gemeenten (op het gewenste moment) niet beschikken. Lexnova ondersteunt regelmatig gemeenten bij een dergelijke schrijfklus. We nemen dan het schrijfwerk deels of helemaal van u over, uiteraard in nauwe afstemming over de inhoud. U ontlast uw organisatie en profiteert van onze schrijfvaardigheid en brede gemeentelijke kennis, waardoor uw beleidsstuk inhoudelijk op een hoger niveau komt te staan. Vaak kan zo’n proces in relatief korte tijd worden doorlopen: van het beschikbaar stellen van schriftelijke informatie, overleg, schrijven van conceptteksten en eventuele inhoudelijke verdieping in overleg tot een definitieve versie. Diverse gradaties van coproductie zijn mogelijk, waaronder alleen redactie van onze zijde van uw teksten.

De voordelen van deze vorm van ondersteuning:

- Een frisse blik op uw beleid en beleidstekst

- Snelheid

- Uitstekende schrijfkwaliteit

- Goedkoper dan inhuur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!