Erik Kostelijk

Projectleider onderzoek & marketingadviseur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
050 313 11 33
 

Erik Kostelijk (1969) is sinds 2011 als projectleider onderzoek werkzaam bij Lexnova. Zijn specialiteiten omvatten: Projectleiding en uitvoering van diverse onderzoeksprojecten, geven van workshops op het terrein van digitale communicatie en dienstverlening en het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van marketing en communicatie. Als onderzoeksleider heeft hij jarenlange ervaring met onderzoeken voor onderwijs-, profit- en overheidsinstellingen. Voor het internationale Masterprogramma International Communication van de Hanzehogeschool Groningen verzorgt hij colleges marketing en onderzoek. Hij is gepromoveerd op onderzoek naar de invloed van merkwaarden en imago op merkbinding en koopbereidheid. Van zijn hand verschijnen in 2016 twee boeken over dit onderwerp:
- Een praktisch georiënteerd boek over imago en positionering bij uitgeverij Noordhoff (doelgroep studenten en professionals)
- Een boek over de invloed van merkwaarden op klantgedrag bij de Engelse uitgeverij Routledge, wereldwijd een leidende academische uitgever.

 

Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!