Heike Delfmann

 

Projectleider onderzoek & adviseur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

050 313 11 33


Heike Delfmann (1984) heeft bedrijfskunde aan de RUG gestudeerd en daar vervolgens ook haar master in Small Business and Entrepreneurship behaald. De gemeenschappelijke delers in Heike's werk en onderzoek tot nu toe zijn bij uitstek onderwijs en ondernemerschap.

Na haar studie heeft ze projectonderzoek gedaan naar kennisvalorisatie tussen het Midden- en Kleinbedrijf in de regio en bij hogescholen. Opvolgend is ze gepromoveerd in de economische geografie met een proefschrift over de invloed van ondernemerschap in krimpgebieden en in de context van vergrijzing. Als docent-onderzoeker in Leeuwarden richtte ze haar analytische blik op de economische implicaties van de rol als Culturele Hoofdstad 2018, met wederom een focus op de impact op ondernemerschap en werkgelegenheidsgroei.

Als projectleider onderzoek en beleidsadviseur houdt Heike zich bezig met een diversiteit aan onderzoek naar het marktpotentieel van nieuwe opleidingen, imago en positionering, en kwaliteitsmetingen binnen het onderwijs. Daarnaast voert ze rekenkameronderzoek, beleidsevaluaties en allerlei aan ondernemerschap of krimp gerelateerde advies -en onderzoeksopdrachten uit.

HeikeDelfmann

Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!