Ons bureau

Lexnova BV is een relatief jong advies- en onderzoeksbureau dat eind 2007 is opgericht. Aanvankelijk richtten wij ons met de nieuwe medewerkers van Lexnova op thema's als deregulering, vermindering van administratieve lasten, implementatie van nieuwe regelgeving en organisatieadviezen voor met name overheden. De afgelopen periode is Lexnova sterk gegroeid en richten wij ons op meerdere werkterreinen en branches, waaronder zorg en welzijn.

Onze medewerkers zijn nieuwsgierig, creatief en professioneel. Wij onderscheiden ons door gedegen en hoogwaardige kennis van juridische-, organisatorische en onderzoekstechnische aspecten. Wij proberen altijd de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Lexnova is tevens verbonden aan het juridisch en bestuurskundig onderzoeksbureau Pro Facto, dat op haar beurt gelieerd is aan de Rijksuniversiteit Groningen.

In 2011 heeft Lexnova het onderzoeksbureau van HanzeConnect overgenomen, dat onderdeel uitmaakte van de Hanzehogeschool Groningen. Op deze wijze ontstaat een goede synergie tussen advies en onderzoek. Met de Hanzehogeschool heeft Lexnova dan ook een bijzondere relatie.
Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!