Ondernemerspeiling Waarstaatjegemeente.nl

De Vereniging van Nederlands Gemeenten (VNG) heeft samen met gemeenten, ondernemersverenigingen, het ministerie van EZ en onderzoeksbureaus (waaronder Lexnova) een nieuwe Ondernemerspeiling ontwikkeld. Dit nieuwe instrument, dat in januari 2014 officieel is gelanceerd, brengt aan de hand van vijf thema's de tevredenheid van lokale ondernemers over het beleid en de dienstverlening van hun gemeente in kaart.

Het belangrijkste doel van de Ondernemerspeiling is het in kaart brengen van de kwaliteit van de dienstverlening van de gemeente aan hun ondernemers. De resultaten bieden concrete aanknopingspunten ter verbetering van de dienstverlening.

De uitkomsten bieden concrete aanknopingspunten ter verbetering van de dienstverlening. Bovendien kunnen gemeenten op Waarstaatjegemeente.nl hun prestaties inzien en onderling vergelijken. Zo krijgen zij zicht op de prestaties en verbeterpunten en kunnen zij leren van elkaars 'best practices'.

Momenteel voert Lexnova voor drie van de negen koplopergemeenten in Nederland de nieuwe Ondernemerspeiling uit.

Meer weten?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Ilse Elslo, projectleider onderzoek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 050-313 11 33).


Ondernemerspeiling preview


Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!